RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

În spatele Fiecare serie

softsmooth series

Nanokeratin System

Produsele Nanokeratin System completează și intensifică vitalitatea și flexibilitatea părului prin strălucirea keratinei, revigorarea colagenului și finețea mătăsii, toate acestea combinate cu amino acizi și un număr de vitamine și uleiuri esențiale atent selectate.

Instrumente Google de conversie pentru comenzi

Produsele Nanokeratin System completează și intensifică vitalitatea și flexibilitatea părului. În urma cercetărilor am dezvoltat  o formulă unică care are la bază particule mico-moleculare de keratină din cașmir, colagen și mătase, combinate cu amino acizi, vitamine și uleiuri esențiale atent selectate. Nanokeratin System urmărește hidratarea părului și stabilirea unei pelicule protectoare împotriva elementelor toxice din mediu.

Keratina strălucitoare

În stare naturală, keratina este o proteină  fibroasă și o componentă importantă în structura și rezistestența firului de păr. Keratina este cunoscută pentru proprietățile sale de elesticitatea, proprietăți electrostatice care asigură rezistență la agenții chimici și fizici și prezintă o capacitate de absobție a apei foarte ridicată. Aplicată în formă concentrată, keratina penetrează adânc în structura firului de păr reprezentând esența sănătății părului, contribuind la regenerarea, revitalizarea și repararea firului de păr.

Colagenul revigorant

Colagenul reprezintă una dintre cele mai importante proteine a țesutului conjunctiv, constituind 30 la sută din corpul uman și un factor important în cadrul procesului de vindecare. Ca și importanță, colagenul este următoarea substanță din punct de vedere structural, după apă, cu un procentaj de 25-30 la sută din proteine. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, părul se subțiază, devine lipsit de vlagă sau capătă un aspect neplăcut. Doza de colagen oferită de produsele Nanokeratin System întărește firul de păr și contribuie la mărirea în diametru a firelor, conferind un aspect de volum.

 

Finețea mătăsii

De-alungul timpului, mătasea a fost considerată o substanță scumpă și apreciată, supranumită ,,prințesa fibrelor". Descoperită în China în 2700 Î.Hr., mătasea valora la propriu cantitatea corespunzătoare în aur. Drumul folosit pentru a transporta acest material valoros din China –  cunoscut prin intermediul comerciantului venețian Marco Polo – a devenit cunoscut sub numele de ,,Drumul mătăsii". Termenul de ,,fin ca mătasea" denotă frumusețe și finețe plăcută. Mătasea deține proprități hidratante, de protecție și conferă o senzație plăcută la atingere. Mai mult, această sursă naturală de proteine îndeplinește un rol important în protejarea firului de păr, conferind luciu, flexibilitate și textura substanței sursă.

 

More Articles

  • nanoSmooth pure series
    nanoKplex series
    nanoSmooth pure Refortify series
Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: