RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

În spatele Fiecare serie

nanoKplex series

Nanokeratin System

Prin combinarea ingredientelor naturale, de calitate superioară, cu știința tehnologiei avansate, Nanokeratin System a pus bazele soluțiilor de ultimă generație în RECONDIȚIONAREA părului și a înregistrat progrese în ceea ce privește tratamentele aplicate acestuia.

Instrumente Google de conversie pentru comenzi

Nanokeratin System este  lider de piață în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea formulelor unice și inovatoare. Inspirată din natură, tehnologia revoluționară patentată este îmbunătățită prin utilizarea ingredientelor biomimetice care stimulează procesele naturale ale părului.

Laboratorul Internațional Nanokeratin System a creat o formulă unică miro-moleculară care are la bază particule atât de mici încât milioane de astfel de particule pot fi strânse pe vărful unui ac. O micro-moleculă este atât de mică încât permite penetrarea și celor mai mici folicule de păr pentru a activa țesutul intern al firului,  hrănindu-l cu cele mai bune ingrediente cât și cu cele mai sănătoase componente conținute de produsele noastre.

O astfel de doză de natură, are ca rezultat un sentiment incomparabil de protecție pentru părul dumneavoastră – părul este protejat de un strat protector împotriva dezhidratării și a altor elemente dăunătoare și toxice din mediu. Tratamentul Nanokeratin System este îmbunătățit prin adăugarea vitaminelor atent selectate, amino acizi, antioxidanți și uleiuri esențiale oferind o îngrijire completă, protecție, susținere și acțiune anti-îmbătrânire. Mai mult oferă o senzație inegalabilă de protecție – sănătate, rezistență, luciu, aspect mătăsos și fin.

Linia noastră de produse a fost adaptată pentru a întâmpina nevoile tuturor tipurilor de păr. Fie că părul este ucat, delicat, vopsit sau natural, fiecare produs a fost creat cu scopul precis de a stimula, întări, revigora sau repara firele de păr prin activarea țesutului intern al acestora, cu o durată de la 12 până la 16 luni. 

More Articles

  • nanoSmooth pure series
    softsmooth series
    nanoSmooth pure Refortify series
Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: