RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

Nanokeratin System - Titanium Flat Iron

Toate tipurile de părThis state of the art titanium flat iron has an automatic temperature control system made possible by nano-silver technology. It maintains a constant temperature throughout the treatment process which assures the best results for the straightening process. It straightens at a temperature of 230°C (455°F). The long cord measures 106.3 inches (2.7 meters) allowing the flat iron to be used at full 360° angle.

 • Tehnologia cu nano-titan integrată în placa de fier produce ioni negativi, având ca rezultat un păr fin și mătăsos și sanitizarea plăcii.
 • Tehnologia de turmalină posedă proprietăți piro-electrice la temeperaturi ridicate iar prin combinarea pudrei de turmalină cu titanul exterior plăcii de fier inovatoare, fierul are rolul de a îmbunătăți finețea și aspectul mătăsos al părului și permite circulația vitaminelor esențiale, având ca rezultat un efect de hidratare, anti-bacterial care revitalizează celulele.
 • Echipat cu sistem de suspensie cu ajustare automată care permite utilizarea unei presiuni constante, necesară procesului de întindere a părului.
 • Căldură circulară avansată care permite scoaterea în evidență a buclelor și a părului ondulat.
 • Dispozitiv de încălzire din titan pentru o un efect eficient.
 • Control precis al temperaturii prin intermediul tehnologiei inteligente micro-computerizată pentru încălzire rapidă și temperatură stabilă.
 • Sistem de control automat de detecție, pentru recuperarea imediată a căldurii.
 • Întrerupător sensibil la atingere pentru utilizare facilă
 • Adaptare la voltaj dublu cu modificare automată la tipul de tensiune întrebuințată – utilizare internațională.
 • Proiectare ergonomică, ușoară – special dezvoltată să nu forțeze încheietura mâini și să furnizeze cele mai bune rezultate.
 • Mod de utilizare:
 • Sugestii pentru diferite tipuri de coafuri

Începeți prin secționarea părului curat și uscat, de la straturile de dedesubt, lucrând de la ceafă înspre față. Întotdeauna, țineți vârfurile părului în jos pentru a menține controlul și a obține un păr fin

Alegeți secțiuni largi de păr apoi glisați placa de la rădăcina părului înspre vârfuri, lucrând pe orizontală dintr-o parte a capului în alta

Pentru a finisa vârfurile de păr, rotiți placa în jos sau sus, conform stilului dorit, și folosiți căldura de pe laturile exterioare a plăcii pentru a obține stilul, direcția și volumul dorit la fel cum ați folosi o perie rotundă pentru păr și un uscător de păr

Pentru a retușa bretonul, dați părul pe spate apoi arcuiți-l în sus și înspre interior pentru a obține volum

 

Pentru volum și mișcare:

Pasul 1: întotdeauna începeți de la ceafă și lucrați în secțiuni până în față

Pasul 2: conferiți direcție secțiunilor de păr prin rotunjirea vârfurilor. Pentru a obține acest efect, glisați placa în jos și ondulați vârfurile în sus și exterior

Pasul 3: conferiți volum în partea superioară a capului prin glisarea plăcii în formă de arc îndreptat in sus iar vârfurile ondulate spre interior. Folosiți căldura de la laturile  exterioare pentru a obține ondularea dorită

 

Pentru bucle săltărețe:

Pasul 1: începeți cu o secțiune de 2-3 cm de păr. Prin poziționarea plăcii la un unghi îndepărtat de cap, începeți de la rădăcină și prindeți părul între plăci.

Pasul 2: în timp ce țineți părul prins între plăci, rotiți la 180º (partea din spate a plăcii de păr trebuie să fie îndreptată către dumneavoastră). Părul este acum înfășurat într-un arc complet în jurul suprafeței exterioare a plăcii pentru a crea o buclă fină.

Pasul 3: păstrați tensiune asupra părului prin intermediul plăcii, apoi glisați placa 5-6 cm mai jos pe lungimea firului de păr. Repetați pasul 2 ori de câte ori este nevoie pentru a obține efectul dorit, ținând vârfurile cu cealaltă mână pentru a crea o linie a secțiunii de păr la care lucrați  

Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: