RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

Despre noi

Armonia dintre frumusețe, știință și sănătate

 

Drept unul dintre liderii mondial al produselor de îngrijire a părului și tehnologia aferentă acesteia, Nanokeratin System a creat un sistem, dovedit științific, de reparare și îmbogățire a firului de păr la nivel molecular. Cercetările întreprinse în dezvoltarea formulelor inovatoare și unice sunt inspirate din natură iar tehnologia revoluționară patentată este îmbunătățită prin utilizarea ingredientelor biomimetice care imită procesele naturale ale părului. Cercetările întreprinse și îmbunătățirea proceselor în cadrul Laboratorului Internațional Nanokeratin System, cât și rețeaua de parteneri internaționali, stau la baza dezvoltării noastre. Dorința de a obține un păr sănătos și a ține pasul cu tendințele din modă au condus la obținerea combinațiilor de calitate tehnologică superioară, de care pot beneficia atât comunitatea profesională specializată în terapia părului cât și aceea a știliștilor.

 

Tehnologia utilizată: am creat un sistem unic și patentat, îmbunătățit cu ingrediente biomimetice care are la bază procesele științifice moleculare avansate care stimulează chiar și cele mai mici fire de păr să își activeze nucleul interior, pentru a crea un strat protector impermeabil împotriva elementelor din mediu.  

Combinațiile create: am dezvoltat o gamă largă de combinații profesionale eficiente și de ingrijire acasă care vă îmbunătățesc aspectul părului, indiferent de starea acestuia. Știliștii și terapeuții au posibilitatea de a le acorda clienților altfel de servicii, de ultima generație, în ceea ce privește îngrijirea părului și de îmbunătățire a aspectului acestuia.

Ingredientele folosite: formulele unice aplicate au la bază tehnologia care utilizează atât ingredinte naturale cât și biomimetice, printre care reamintim un număr de vitamine atent selectate și uleiuri esențiale, benefice părului dumneavoastră. Componentele nutriționale îmbunătățesc și vă tratează părul, ca să vă bucurați de cele mai bune rezultate și să scoateți în evidență stilul de viață modern.

Clienții noștrii: părerile dumneavoastră stimulează procesele de inovare și cele tehnologice. Considerăm că părul reprezintă un element important în definirea personalității și un aspect fundamental al look-ului personal. Femeilor moderne le oferim un impuls în ceea ce privește stilul de viață și luăm în considerare nevoile personale din viața cotidiană a acestora.

Saloanele proprii: terapeuților și știliștilor le oferim posibilitatea exploarării unui mediu inspirațional. Nanokeratin System le oferă saloanelor soluții de hidrare pe termen lung și de reparare a firelor de păr,  cât și oportunitatea de a oferi tunsori și stiluri unice, conferind știliștilor libertatea de a crea.

Partenerii noștrii: reprezentăm o marcă internațională cu filiale în întreaga lume, care oferă servicii și asistență de încredere rețelei de distribuitori, saloanelor și clientelei internaționale aflate în continuă dezvoltare. Partenerii noștri reprezintă baza dezvoltării, evoluției și un element cheie în extinderea rețelei Nanokeratin System.

 

Dezvoltare durabilă: formulele inovatoare și unice sunt obținute din ingrediente naturale și certificate din punct de vedere ecologic. Ambalajele și flacoanele folosite sunt fabricate din material reciclabil iar  tehnologia ,,verde" este implementată  pentru a reduce cantitatea emisiilor și a deșeurilor. Mai mult  furnizorii noștri locali îndeplinesc cerințele legislative de reducere a consumului de carbon.

Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: