RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

Viziunea noastră

RE-INVENTAREA Perfecțiunii Părului

Nanokeratin System a fost creat pentru a le oferi femeilor soluții adecvate și eficiente pentru RECONDIȚIONAREA părului. Ne dedicăm RE-INVENTĂRII perfecțiunii părului: sănătate, finețe și luciu pentru femeile de toate vârstele și toate tipurile de păr.

Considerăm că frumusețea izvorăște din sănătate. Când o femeie se simte sănătoasă, încrezătoare și fericită este înconjurată de o aură de frumusețe. Noi creăm o frumusețe a părului care provine din interior.

Nanokeratin System urmărește să ofere soluții nevoilor cotidiane, întâmpinate de femeile care doresc să își păstreze părul sănătos, astfel permițându-le să se simtă și să arate bine.

 

RE-INVENTĂM perfecțiunea părului prin:

Știință și Tehnologie – Prin combinarea ingredientelor naturale de calitate și tehnologia de ultimă generație, care are la bază cercetări amănunțite și dezvoltări întreprinse în cadrul Laboratoarelor Internaționale Nanokeratin System, am obținut o nouă generație de tratamente pentru RECONDIȚIONAREA  părului.

Rezultate dovedite: Este cunoscut faptul că produsele noastre au înregistrat rezultate conform așteptărilor și astfel inspiră încrederea clientelor și a saloanelor profesionale.

Abordarea „TOATE BENEFICIILE PENTRU PĂRUL DUMNEAVOASTRĂ” – Produsele Nanokeratin System întrebuințează ingrediente sigure, complet naturale de calitate superioară, care acordă protecție pe termen lung părului dumneavoastră, spre deosebire de produsele standard care cauzează deteriorarea acestuia.

Părerea clienților: Ținem cont de părerile clienților noștri în vederea optimizării ofertelor și serviciilor furnizate. Atât părul dumneavoastră cât și nevoile acestuia sunt importante pentru noi.

Ingrediente de calitate superioară: Formula noastră unică are la bază soluții care imită procesele biologice, în combinație cu aminoacizi, vitamine și uleiuri esențiale atent selectate

Partenerii noștrii:  Reprezentăm o marcă internațională cu filiale în întreaga lume, care oferă servicii și asistență de încredere rețelei de distribuitori, saloanelor și clientelei internaționale în continuă dezvoltare

Dezvoltare durabilă: Formulele inovatoare și unice sunt obținute din ingrediente naturale și certificate din punct de vedere ecologic. Ambalajele și flacoanele folosite sunt fabricate din material reciclabil iar  tehnologia ,,verde" este implementată  pentru a reduce cantitatea emisiilor și a deșeurilor. Mai mult,  furnizorii noștri locali îndeplinesc cerințele legislative în reducerea consumului de carbon.

Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: