RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

Termeni și condiții

Nanokeratin System își rezervă dreptul de a modifica termenii, condițiile și notificările conform cărora paginile de internet Nanokeratin System sunt accesate, aici inclzând dar fără a se limita la costurile asociate folosirii paginii de internet Nanokeratin System. Utilizarea paginii de internet reprezintă accceptul termenilor modului în care Nanokeratin System vă permite accesul. Sunteți responsabili pentru citirea periodică a termenilor și condițiilor.

 

 

Drepturi de autor și mărci înregistrate

 

Pagina de internet, aici incluzând (dar fără a se limita la) text, conținut, programul de software, filmulețe, muzică, sunet, grafică, fotografii, ilustrații, artwork, denumiri, logo-uri, denumiri de mărci, mărci de comeț și serviciu sau alte materiale (,,Conținut"), este protejată prin drepturi de autor, prevederile mărcilor înregistrate și/ sau alte drepturi de proprietate. Conținutul include atât conținut deținut sau controlat de Nanokeratin System cât și conținutul deținut de părți terțe și licențiat de Nanokeratin System. Toate articolele individuale, reportajele sau alte elemente constituind pagina de internet, pot fi lucrări acoperite de dreptul de autor. Prin prezenta sunteți de acord să respectați legile aplicabile ale drepturilor de autor și a altor notificări sau restricții de drepturi de autor conținute de pagina de internet.

 

Nu puteți folosi în nici un fel mărcile sau denumirile comerciale Nanokeratin System fără a obține în prealabil consimțământul în scris a societății și luați la cunoștință că nu dețineți nici un drept de autor asupra mărcilor sau denumirilor.

 

Sunteți de acord să notificați imediat în scris Nanokeratin System în cazul în care aveți la cunoștință un acces sau o folosință neautorizată de către o parte terță sau de orice clauză conform căreia pagina de internet sau oricare dintre conținutul acesteia încalcă un drept de autor, denumire comercială sau alte prevederi legale contractuale sau reglementare a unei părți.

 

 

Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: