RO

Abonați-vă pentru a primi buletinele informative Nanokeratin System

Abonați-vă pentru a afla mai multe despre gama de produse, servicii, evenimente și informații generale despre marca Nanokeratin System.

Customer
Profesional

Datos de contacto

CONFIDENȚIALITATE

Nanokeratin System respectă dreptul la intimitate și dorește să îl protejeze. Când vizitați pagina de internet Nanokeratin System, anumite informații pot fi înregistrate în mod automat de serverul nostru, precum Adresa de IP prin intermediul căruia utilizatorul accesează paginile de internet și informații de tip cookie.

 

Nanokeratin System înregistrează și alte informații furnizate, precum numele, adresa de e-mail, adresa de rezidență și numărul de telefon, informații furnizate de către utilizator prin intermediul paginii de internet sau prin contactare directă. Pe durata comunicărilor, astfel de informații vor fi înregistrate, dar numai în scopuri interne, în cadrul societății.

 

 

Mai mult, Nanokeratin System poate folosi astfel de informații pentru a comunica direct cu utilizatorul, de exemplu în cazul în care trebuie să-i răspundă la o întrebare sau pentru a furniza informații adiționale privind produsele. Astfel de răspunsuri vor include date referitoare la modul în care utilizator poate opta pentru primirea altor informații adiționale sau servicii.

 

Nanokeratin System nu furnizează informații de tip caracter personal părților terțe necalificate, în scopuri de comercializare directă în atenția dumneavoastră. Nanokeratin System poate colabora cu societăți neafiliate pentru a îndeplini operațiuni de menținere și operare a paginii de internet sau alte scopuri aferente afacerii, iar astfel de societăți pot recepționa informațiile personale furnizate având ca obiectiv cele menționate anterior. 

Tipo de cliente

Vă mulțumim
pentru că ați ales să vă înregistrați la secțiunea Nanokeratin System rezervată profesionoștilor


Vă rugăm verificați-vă e-mailul pentru activarea contului.

REVEAL Your Treatment

Tipo de cliente

Începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului tău printr-un Click

Imaginează-ți cum ar arăta părul tău...Lasă-ne să te răsfățăm cu o consultație gratis pentru a începe procesul de RECONDIȚIONARE a părului.

Get Started

Cum v-ați descrie părul?

Păr natural netratat
Păr vopsit/ colorat
Păr sensibil/ tratat chimic
Next

Vopsire
Șuvițare
Păr întins în stil brazilian
Păr întins în stil japonez
Decolorare
Îndreptare permanentă
Păr Permenent
Uscare frecventă cu uscătorul de păr sau placa de întins părul
Nu am aplicat nici un fel de tratament
Înapoi Next

Care este stadiul în care se află părul dumneavoastră?

Deteriorat datorită diferitelor tratamente aplicate
Deteriorare moderată datorită elementelor din mediu și a materialelor dăunătoare (raze UV, clor, apă sărată)
Deteriorat moderat datorită uscării frecvente cu uscătorul de păr sau utilizării plăcii de întins părul
Sănătos
Înapoi Next

Ce BENEFICII ale părului doriți să obțineți?

Vreau să-mi RECONDIȚIONEZ și să-mi REPAR părul expus tratamentelor îndelungate aplicate acestuia
Vreau să-mi REVIGOREZ culoarea, textura și condiția părului
Vreau să-i CONFER părului natural, sănătate și energie
Înapoi Next

Share**

Fundal din stânga::

Factorii din mediu au cauzat deteriorarea părului, distrugând proteinele fragile din acesta, lasându-l rebel, sârmos și fără viață. Părul dumneavoastră are nevoie de o REVITALIZARE care îl va infuza cu energie și îl va REVIGORA. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Prin vopsirea părului s-au absorbit substanțe dăunătoare care au afectat rezistența firelor de păr și aspectul acestora, în timp ce produsele zilnice folosite, au condus la estomparea treptată a culorii. Părul dumneavoastră trebuie RECONDIȚIONAT profesional și protejat împotriva toxinelor din mediu iar culoarea acestuia REVIGORATĂ. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda:

Share**

Fundal din stânga::

Datorită tratamentelor chimice aplicate, părul dumneavoastră a devenit predispus deteriorării la elementele din mediu, ruperea frecventă a firelor și dezhidratare. Soluția problemei o reprezintă o hidratare intesă, protecție și RECONDIȚIONARE profesională. Am creat soluția perfectă:

Fondo izquierda: